Huzurum

Huzurum

Huzurum

Huzurum kalmadı diyenler için En kaliteli huzuru veren sohbetlerle sohbetin farkına varın. Seviyeli ve yetişkin sohbet odalarında en kaliteli sohbet ve huzurlu bir ortamda muhabbet etmektir. Bir yerde huzur yoksa huzurun kalmadıysa huzurum’ onu aramak için en kaliteli ve yetişkin kızlarla huzur dolu sohbet alemine hoş geldiniz. Bu sohbet alemi huzur veren ve gerçek insanlarla en popüler sohbetleri huzur içinde ede bilirsiniz.

Muhabbet Huzur demek.

Aynı zaman da huzur arayıp ta bulamayanlar için benim huzurum burada diyenlerdenseniz. Siz de bizimle beraber gerçek sohbet alemi olan ve huzur dolu. Muhabbet yapmak için en kaliteli ve  zamanında popüler olan bir mekanı size sunuyoruz. GelChat.net de huzur dolu sohbetler, Muhabbetler içinde doyumsuz ve stressiz bir Sohbet o da ı olan bizim mekan gel Chat diyor ki kısaca gel de Chatın en iyisini burada yap Chat’ e gel Sen de huzur içinde seviyeli ve her şeyden uzak hasret kaldın sohbet ortamında huzurum olsun diyorsan en kısa zamanda seni de sohbetin göbeğine bekleriz. www.GelChat.net…

Huzurlu Sohbet Aşk

Huzurlu sohbet aşk, ne güzel bir konu değil mi? İki insanın birbirine karşı duyduğu sevgi ve saygı, güzel bir sohbetle birleşince ortaya gerçekten harika bir şey çıkıyor. Hele bir de bu sohbet sırasında birbirinize kahkaha attırabiliyorsanız, işte o zaman gerçekten mutluluğun tarifini bulmuşsunuz demektir.

Ama tabii ki her huzurlu sohbet aşkla sonuçlanmaz. Kimi zaman karşınızdaki kişi sizin esprilerinizi anlamaz ya da sizinle aynı frekansta olmayabilir. Bu durumda ne yapmalı peki? Eğer gerçekten birbirinize değer veriyorsanız, biraz daha sabırlı olup karşınızdaki kişinin mizah anlayışını keşfetmeye çalışabilirsiniz. Belki de sizin için komik olan bir şey, onun için hiç de öyle değildir.

Sonuç olarak, huzurlu sohbet aşkın en önemli bileşenlerinden biridir. Birlikte güldüğünüz, birlikte eğlendiğiniz anlar, ilişkinizi daha da güçlendirir. Bu yüzden, sevgilinizle veya eşinizle birlikteyken bol bol kahkaha atmayı unutmayın. Unutmayın, birlikte gülmek her zaman için en güzel ilaçtır!

Huzurum kalmadı diyenler için Huzur ve Sevgi içersin de sohbet imkanı.

Bilsen uzaklarda kimler ağlıyor?

Gelemem sevdiğim felek koymuyor…

Gurbet eller bana bir mesken oldu.!

Gelemem sevdiğim,  kader bağlıyor…

 

Bilsen uzaklarda kimler ağlıyor?

Gelemem sevdiğim felek koymuyor…

Gurbet eller bana bir mesken oldu.

Gelemem bir tanem kader bağlıyor..

 

Huzurum kalmadı fâni dünyada…

Yapıştı canıma bir kara sevda..

Huzurum kalmadı fâni dünyada…

Yapıştı canıma bir kara sevda….

 

Bu hasretlik bizi çürütecek mi?

Bir gün ağlatmayıp güldürecek mi?

Yoksa kavuşmadan, bizi yaradan…

Şu gurbet ellerde öldürecek mi?

 

Huzurum kalmadı fâni dünyada…

Yapıştı canıma bir kara sevda

Huzurum kalmadı fâni dünyada…

Yapıştı canıma bir kara sevda.

 

Huzurum kalmadı fâni dünyada…

Yapıştı canıma bir kara sevda.

Huzurum kalmadı fâni dünyada…

Yapıştı canıma bir kara sevda.

 


Yazar: admin

Görüntüleme: 562 defa

Kategori: Chat Odaları, Harika Chat, Hasret, Hasretlik, Mobil Sohbet, Sohbet, Sohbet Odaları, TatLı Chat, videolar

Yayınlanma Tarihi: 05 Mayıs 2024

Cevap bırakın

radyo dinle Türkiye'nin en iyi radyosunu sende hemen dinle.

Ses 50